lauantai 5. lokakuuta 2013

Blogi päivässä - uusi tuleminen

Heippa!

Olen palannut elävien kirjoihin, langoille tai näppäimistön ääreen. Miten sen ikinä haluaakaan ilmaista. Loppukesästä ovelleni kolkutteli elämä, jota en ollut uskonut tapaavani pitkään aikaan. Aion siis röyhkeästi laittaa hiljaiseloni kiireen piikkiin. Nyt kuitenkin luulen, että aikaa riittää paremmin.

Tulevaa aikataulua siis tässä:

Huomenna 6.10. LUKIJAN BLOGIN esittely.  Linkitä blogisi-postaus on saanut kiitettävästi osallistujia, joista valita. Oikeastaan kohta minulla alkaa olla jo pienoinen valinnan vaikeus. Nyt ehtii vielä linkittää oman bloginsa oikeastaan siihen saakka, kunnes huomisen postaus ilmestyy. Kaikki linkitetyt blogit ovat kuitenkin "ehdolla" myös tulevien viikkojen nostoihin.

Maanantaina 7.10. BLOGI PÄIVÄSSÄ lähtee taas rullaamaan. Eli esittelen mielestäni mielenkiintoisia blogeja kategoriasta kuin kategoriasta. Toki yritän myös ottaa huomioon sivupalkissani olleen äänestyksen tulokset. Eniten toivottiin lifestyle- ja muotiaiheisten blogien esittelyjä, mutta myös kiinnostus matkailublogeja kohtaan taitaa olla nouseva.

Sunnuntaina 13.10. LUKIJAN BLOGIN esittely. Yritän tästä eteenpäin esitellä jokaisen viikon sunnuntaina yhden lukijan linkittämän blogin. Tämä siitä syystä, että (hyviä) ehdokkaita on linkitelty siihen tahtiin, että kerta viikossakin tuntuu liian hitaalta aikataululta tuoda niitä esille. Ehkäpä nostan esille välillä huippublogeja ihan muuten vain.

Nöyrimmät pahoitteluni vielä hiljaiselostani. Linkitelkää blogejanne, tutkikaa aiempia postauksiani ja jakakaa mielipiteitänne niissä esitellyistä blogeista. Blogini ensimmäisen postauksen voi muuten lukea tästä. Kirjoitushetkestä poiketen Blogilistallakin on kuitenkin tapahtunut positiivisia muutoksia, joista voi lukea lisää mm. Pink Bubble-blogista. Huomenna palaillaan. Ihanaa viikonloppua!

- dannie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)