sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lukijan blogi: Sini Marja

Hei,

Olen pahoillani siitä, että tämä postaus tulee luvatun eilisen sijaan vasta tänään. Kärsin kuitenkin koko eilisen päivän niin älyttömistä alavatsa ja -selkäkivuista (kuka arvaa oireiden aiheuttajan...), että makasin koko päivän sohvalla katsomassa elokuvia. Tällaiset päivät kannustavat maksamaan kanavapaketeista, joita ei yleensä kukaan katso. Korvaukseksi myöhästymisestä esittelen tänään illalla tai viimeistään huomenna toisenkin lukijan blogin, joten kannattaa linkitellä niitä blogeja.

Nyt on kuitenkin vuorossa ensimmäinen varsinainen lukijan blogin esittely. Tällainen löytyi kommenttiboksistani:

http://sinimarjan.blogspot.fi/

17 vuotiaan tytön blogi. Pikkukaupungista kotoisin, nykyisin pääkaupunkiseudulla asuva vaatetusalan opiskelija. Blogissa kosmetiikka ja muoti pääosissa, mutta omaa elämääkin raollaan olevassa laatikossa mukana. Jos täytyisi valita yksi sana/aihe kuvaamaan blogia, olisi se kauneus.

1. Minä itse (kirjoitan blogia) :)

2. Kauneus on aihepiiri, muotia ja kosmetiikkaa käsitellään :)

3. Mulla on omasta mielestäni laadukas blogi, simppeli ulkoasu jota ymmärtää, selkeä teksti, kuviin panostettu ja en vaan päivitä mitä olen tehnyt ja ota kuvia kameran linsseistä. Kuvat ja teksti liittyvät toisiinsa, ja niissä on jotain aihettakin :)

Blogin Sini Marja kirjoittaja on 17-vuotias Savossa asunut, nykyisin vaatetusalaa pääkaupunkiseudulla opiskeleva Sini. Blogissa on hyviä ja selkeitä meikkitutorialeja niin tekstein ja kuvin, kuin videoidenkin muodossa. Jonkin verran on mukana myös ostoksien esittelyä, asuja sekä ihan vain arjen kuvausta ystävien, poikaystävän ja ratsastusharrastuksen parissa. Mahtuupa mukaan pari mielipidekirjoitustakin.


Blogi on ilmeisesti vasta taannoin kokenut "uuden tulemisen". Toukokuussa muutaman kuukauden hiljaiseloa viettäneeseen blogiin ilmestyi postaus, jossa Sini kertoi seuraavaa:

"Heippa! Täällä taas. Mun blogi on eläny koomassa hengityskoneen avulla nyt muutaman kuukauden. Oon miettiny mitä mä tältä blogilta ja yleensäkki elämältä haluan. Oon ettiny itteeni ja sitä kiinnostuksen kohdetta minkä ympärille haluun tätä blogia tehä. En oo halunnu heittää koko blogia puihin, koska tätä mä haluan tehä, heti kun keksin miten ja millä tavalla. Näitä asioita oon pohdiskellu, ja nyt musta tuntuu että asiat ois suurinpiirtein tarpeeks koossa että voin taas alkaa elvyttää tätä. Haluun tästä HYVÄN, luettavan ja mielenkiintosen blogin".

Mielestäni on hienoa, että blogi on jäänyt tauolle siksi aikaa, että kirjoittaja sai rauhassa miettiä, mihin suuntaan haluaa blogiaan viedä. Ilmeisesti tauon aikana vietetyt pohdinnat ovat tuottaneet tulosta, sillä tällä hetkellä Sini Marja on laadukas ja helppolukuinen blogi. 


Blogi on mielestäni näitä ns. "tulevaisuuden blogeja". Voisin nähdä sinin blogin muutaman kuukauden kuluttua nimenomaa siellä Blogilistan huipulla, kunhan oma suunta vielä entisestään selkeytyy. Kyseessä on kuitenkin vasta 17-vuotias neitonen, joten kypsymisen ja kasvun varaa löytyy varmasti niin henkilökohtaisella tasolla kuin bloggaajanakin. Siitä syystä tätä suunnan muodostumista kannattaakin seurata jo nyt, sillä parhaimmassa tapauksessa pääsee muodostamaan pitkän lukijan ja bloggaajan välisen yhteisen taipaleen. 


Allekirjoittanut kärsii nyt muuten pahemman sorttisesta hiuskateudesta. Onko lukijoilla samanlaisia tuntemuksia? Entä onko joku jo ehtinyt tutustua tähän blogiin vai löytyikö uutta luettavaa?

(Kaikki postauksen kuvat on kopioitu Sini Marja-blogista).

- dannie

4 kommenttia:

 1. Voi että.. Ihana ihana postaus! Mulle tuli tippa linssiin kun luin tätä, ihanan paljon oot perehtynyt.. Paras arvostelu/esittely mitä oon ikinä saanut!! Paljon suukkoja ja haleja sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, että pidit <3 Toivottavasti saat paljon uusia lukijoita tätä kautta :)

   Poista
 2. luin tätä joskua mut sit kadotin sen johonki :o kiitti kun löysin tän taas x)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)