torstai 18. heinäkuuta 2013

Lukijan blogi: Zeninan

Moi,

Ihastuin erääseen Linkitä blogisi-postauksen lukijan linkin takaa löytyneeseen blogiin niin paljon, että halusin poikkeuksellisesti esitellä tämän blogin jo nyt. Ei kuitenkaan mitään pelkoa siitä, etteikö vastaavaa nostoa olisi luvassa myös lauantaina.

Tällaisen kommentin sain postaukseeni:

http://www.zeninan.com/

1. Olen blogin kirjoittaja. Alle 3-kymppinen mammanalku, joka rakastaa kaikkea kaunista ja haaveilee suurista. 
2. Blogin aihepiiri on käytännössä lifestyle. Aiheet pyörivät enemmän ja vähemmän aina oman arkielämäni ympärillä. Suuntaviivoina kuitenkin muoti, perhe, hyvä ruoka ja arjen luksus.
3. Blogini on hiljalleen löydetty melko hyvin, mutta uudet lukijat ovat aina tervetulleita, sillä edelleen pienestä blogista voidaan puhua. Pyrin kehittämään blogia niin sisällöllisesti kuin ulkomuodollisesti jatkuvasti ja tärkein palaute tulee lukijoilta. En kirjoita pelkästään itselleni, vaan haluan myös lisää vuorovaikutusta lukijoiden kanssa. 

Terkuin Niina by Zenina


Syksyllä 2013 äidiksi tuleva Niina (onnittelut jo etukäteen!) on pitänyt Zeninan-blogia vuodesta 2012, mutta aiemmin hänen tekstejään on voinut lukea tammikuussa 2013 viimeistä kertaa päivitetystä The Tourist-matkablogista, johon erityisesti matkailusta kiinnostuneiden kannattaa myös tutustua. Nyt kuitenkin varsinaiseen asiaan.


Kuten yllä olevasta kuvasta huomaa, Niina näyttää somasti pyöristyneen vatsansa kanssa uskomattoman tyylikkäältä ja hehkuvalta. Oikeastaan koko blogia voisi kirjoittajansa tavoin luonnehtia tyylikkääksi ja hehkuvaksi. Jos jotain todella arvostan, se on joidenkin ihmisten kykyä tuoda arjen kauneus esille vaivattoman oloisesti. Juuri se tässä blogissa toteutuu.


Joku blogia pintapuolisesti selaileva saattaisi varmasti ajatella, että tässä on taas yksi omaan genreensä hukkuva blogi. Kaunis nainen, kaunis tyyli ja kaunis elämä. Tämän(kin) blogin kohdalla kuitenkin tärkeintä on ihminen sen takana. Jokaisesta postauksesta välittyy aitous ja lämpö, jonka uskon vetoavan monentyyppiseen lukijaan. 


Itseäni ei ole vielä siunattu äitiydellä, eikä niin tule tapahtumaan aivan lähitulevaisuudessakaan, mutta huomasin huokaisevani ihastuksesta kun näin tässä postauksessa tulevan äidin ensimmäisen oman hankinnan lapselleen. Kyseisestä postauksesta löytyvät siis yllä olevan kuvan suloiset pienet kengät. On upeaa voida seurata juuri tällaisia asioita tuntemattomankin ihmisen elämässä. 


Suosittelen Niinan blogia kaikille. Vaikea uskoa, etteikö joku tästä blogista löytäisi jotain itselleen. Minun iltani ainakin muuttui paljon kauniimmaksi. Toivottavasti teidänkin viimeistään blogiin tutustumisen jälkeen. 

Oletko lukenut Niinan blogeja aiemmin vai onko kyseessä sinulle uusi tuttavuus?

- dannie

(Kaikki kuvat on kopioitu Zeninan-blogista).6 kommenttia:

 1. ihana blogi! mulla on la syyskuun alussa ja löysin tästä ihan varmasti luettavaa :)) kiitos!!

  t. toinen syysmamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että löysit itsellesi luettavaa ja onnea sinullekin tulevasta lapsestasi :)

   Poista
 2. Kiitos kauniista kirjoituksesta, sait minut itsenikin herkistymään <3

  VastaaPoista
 3. En ollut ennen tutustunut tähän eli kiitos esittelystä :>

  t. Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)