lauantai 20. heinäkuuta 2013

Vielä on aikaa linkittää oma blogisi

Hei kaikki,

Pienenä ilmoitusluontoisena asiana kerrottakoon, että vielä tänään lauantaina on aikaa linkittää oma bloginsa kello 18.00 saakka.

Kyseessä on Linkitä blogisi-juttusarja. Teen jokaisen kuukauden lopussa koosteen muutamista parhaista lukijoiden linkittämistä blogeista, joten vinkkejä saa heittää hamaan tappiin saakka. Lupasin kuitenkin, että koska olen saanut niin hyviä linkkejä, että ensimmäinen blogi esitellään jo tämän viikon lauantaina (eli tänään).

Kaikki linkitetyt blogit ovat mukana myös tulevien kuukausien poiminnoissa, joten kerran linkitettyä blogia ei ole tarpeen linkittää uudelleen. Kyseiseen postaukseen pääsee siis tästä.

Koska blogeja voi linkittää ennalta määrittelemättömän ajan, suosittelen seuraamaan blogin päivityksiä esimerkiksi BlogilistanBloglovin':in tai Bloggerin / Google käyttäjäraadin kautta. Muista seurantamahdollisuuksista ilmoitan täällä, mikäli ne tulevat ajankohtaiseksi. Näin saat helpoiten tiedon blogisi mahdollisesta esittelystä, sillä en lupaa muistaa jokaiselle valitsemalleni bloggaajalle erikseen ilmoittaa :) Kiitos!

- dannie


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)