sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Angelic Madness

Hei!

Ensimmäinen blogi, jonka haluan tuoda esille, on pitkään omalla Blogilistallani keikkunut Angelic Madness. Kyseessä on 16-vuotiaan Petran pitämä lifestyle- ja muotipainotteinen blogi. Näin Petra kertoo itsestään blogissaan: "Eli täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee nuori bloggaaja, joka on ehtinyt pyöriä blogien keskuudessa jo useampia vuosia. Koska blogini kertoo oikeastaan minusta, varmaan minun täytyy itsestäni kertoa jotakin. Postauksissahan on keskeisenä aiheena tyylini, joten haluan sanoa siitä pari sanaa. Kaikkien mahdollisten pikkuernu vaiheiden kautta tyylini on muovautunut tälläiseksi. Gyaru tyylistä ja tumblrin dashboardilta on löytynyt myös paljon inspiraatiota. Mutta nykyisin en ainakaan voi kuvailla tyyliäni värikkääksi, enkä voi myöskään luokitella sitä mihinkään genreen. Olen vain hieman massasta poikkeava yksilö, joka tykkää yhdistellä tyyliinsä niin söpöjä asioita kuin myös pääkalloja ja niittejä".Mikä blogissa viehättää?

- Oma tyylini on äärimmäisen kaukana ihanan Petran tyylistä, mutta nautin silti blogin seuraamisesta. Näin ollen voisikin sanoa, että kirjoittaja on osannut tuoda oman erikoisen tyylinsä esille myös muita inspiroivalla tavalla.- Petran blogissa on paljon DIY-sisältöä. Yllä olevassa kuvassa näkyvät kynnet on tehty itse. Myös hiusten pidennys ja värjäys on toteutettu omin voimin. Esiintyypähän tässä postauksessa myös itse muokattu kaulakoru. 

- Blogissa on myös paljon kauniita kuvia Petran itselleen tekemistä meikeistä. Itse oppineen meikkaajan innovaatisia ideoita on mukava seurata. 
- Kuvat ovat laadukkaita ja teksti ajatuksella kirjoitettua. Nuoresta iästään huolimatta Petra kirjoittaa helposti luettavaa ja kielellisesti laadukasta sisältöä. Suosittelen ehdottomasti ennakkoluulottomasti tutustumaan tähän blogiin, vaikka oma tyyli olisi, kuten allekirjoittaneella, valovuosien päässä Petran tyylistä. Tätä blogia ei vain voi lukea inspiroitumatta! Odotan innolla, kuinka kirjoittajan bloggaus kehittyy tulevina vuosina. Ainoana negatiivisena puolena voisin mainita, että postaustahti on nykyään hieman verkkaisempaa.

(Kaikki postauksessa näkyvät kuvat on kopioitu Angelic Madness-blogista.)

- dannie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)