sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Entä mitä Blogilistan kestosuosikkeja itse luen? Osa 1.

Hei!

Mielestäni nyt blogin alkutaipaleella on hyvä hieman kartoittaa sitä, mitä suosittuja blogeja itse luen. Koska luen kyseisiä blogeja kolmesta eri syystä, jaan myös postaukset kolmeen eri osaan, joista jokaiseen tulee kolme eri blogia. Syyt, joiden vuoksi luen blogeja ovat siis:

1. Blogin laadukas sisältö
2. Blogin viihteellinen sisältö
3. Blogi on jäänyt "vain roikkumaan" lukulistalle.

Tässä ensimmäisessä osassa esittelen siis niitä suositumpia blogeja, joita luen pelkästään siitä syystä, että pidän blogien sisältöä laadukkaana. Jätän blogien / bloggaajien tarkemmat esittelyt pois, sillä nämä lienevät suurimmalle osalle jo tuttuja nimiä.

Strictly Style

Hurmaavan Mrs.V:n blogi Strictly Style on yksi blogimaailman kestosuosikeista(ni). Rouvan blogi pitää hallussaan vakaata Blogilistan Kuuma listan sijaa numero 3, Top-listan sijaa numero 19 ja Luetuimmat-listan sijaa 18.Mielestäni Mrs.V on yksi niitä harvoja bloggaajia, joiden blogi on vuosien varrella vain ja ainoastaan parantunut. Uusimpana positiivisena puolena mainittakoon hauskat "naistenlehti"-tyyppiset valokuvat kuvateksteineen kaikkineen. Arvostan myös paljon tämän tyylitietoisen rouvan maanläheistä asennetta ja ystävällistä tapaa vastata lukijoiden kommentteihin.

Saara Sarvas

Kuka ei pitäisi Saarasta? Olen itse seurannut Saaraa jo neidin entisen tiptoes.-blogin ajoilta saakka, ja myös hänen kohdallaan vuodet ovat tehneet pelkästään hyvää. Suurimman osan kauneudenhoito- ja kosmetiikkavinkeistä olen napannut käyttöön nimenomaa tästä blogista. Saarassa yhdistyvät rautainen ammattitaito ja kyky nauraa myös itselleen. Sijoituksia Blogilistalla en jostain syystä näe.


Yllä oleva kuva on muuten aivan huipusta Signature style -juttusarjasta, jossa Saara esittelee julkisuuden henkilöiden meikkien saloja. Sarjassa on nähty esimerkiksi Adelen, Blake Livelyn ja Kim Kardashianin (yllä) tyylit.

ocJulia

Julia on kaunis. Julian vaatteet ovat kauniita. Julian valokuvat ovat kauniita. Ja silti kyseessä on niin sympaattinen ja hauskasti kirjoittava Julia, että hänelle suokin sen kaiken kauneuden. Sijoitus Blogilistan Kuuma listalla on 12., Top-listalla 17. ja Luetuimmat-listalla 16.


Mutta Julia, kuten jo taannoisessa Blogin nimi-postauksessa itsekin pohdit, ei blogin nimi ole lainkaan niin kaunis kuin blogin muut osa-alueet. Kannatan muuten ehdottomasti omaa nimeäsi blogin uudeksi nimeksi.

Onko muilla samoja suosikkeja? Vai nostaisitteko kenties samoilla kriteereillä jonkun muun blogin esille?

(Kuvat kopioitu Strictly Style-blogista, Saara Sarvas-blogista ja ocJulia-blogista.)

- dannie

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)