tiistai 16. heinäkuuta 2013

Entä mitä Blogilistan kestosuosikkeja itse luen? Osa 2.

Hei!

Mielestäni nyt blogin alkutaipaleella on hyvä hieman kartoittaa sitä, mitä suosittuja blogeja itse luen. Koska luen kyseisiä blogeja kolmesta eri syystä, jaan myös postaukset kolmeen eri osaan, joista jokaiseen tulee kolme eri blogia. Syyt, joiden vuoksi luen blogeja ovat siis:

1. Blogin laadukas sisältö
2. Blogin viihteellinen sisältö
3. Blogi on jäänyt "vain roikkumaan" lukulistalle.


Nyt on vuorossa lukemieni blogien toinen osio eli blogit, joita luen niiden viihteellisen sisällön vuoksi. Viihteellisellä sisällöllä tarkoitan ihan puhtaasti humoristiseksi tarkoitettuja blogeja, tahattoman hauskoja blogeja, muuten vain "päätä tyhjentäviä blogeja" ja blogeja, joiden parasta antia ovat kommenttiboksin sodat.

Let's fake it

Let's fake it-blogin Jenni on idolini. Muistan yhden postauksen, jossa mainittiin, että kukaan ei halua lukea jonkin elintarvikkeen tuoteselosteesta tekstiä: "Saattaa sisältää pieniä määriä äyriäisiä ja ties mitä". Luulin olleeni tämän asian kanssa yksin, sillä sain elinikäiset traumat, kun kasvisnuudeleideni tuoteselosteessa luki tämä nimenomainen äyriäisfraasi. Let's fake it on siis pääasiallisesti vitutusblogi. Tosin viime kuukausina on mahtunut mukaan myös Jennin huikean kunnonkohotus-projektin tuloksia (aika kadehdittavia tuloksia vieläpä, pakko myöntää). Jos joku ei ole tähän blogiin tutustunut, nyt on erittäin korkea aika. 

Värikäs Elämäni

No Pipsa. Varmaan aika moni on kuullut tästäkin blogista tai törmännyt mammapalstoilla spekulointiin bloggarin miehestä / painosta / asunnosta / asuvalinnoista ja plaa plaa plaa. Myönnän, että aluksi luin Pipsan blogia aika huvittuneena. Niihin aikoihin blogin kommenttiboksi oli täynnä negatiivisia kommentteja yksi toisensa jälkeen. Jotenkin kummasti Värikäs Elämäni kuitenkin päätyi Blogilistalleni. Nyt käyn lukemassa tätä blogia vain ja ainoastaan siitä syystä, että positiivisista postauksista tulee hyvä mieli.Tuomitsen todella vahvasti blogin kommenttiboksin puolella esiintyvän kiusaamisen. Siksi nostankin hattua sille, että Pipsa jatkaa bloginsa pitämistä positiivisella asenteella kaikesta huolimatta. Kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan, eikä epäasiallisten kommenttien tulisi kuulua yhtään kenenkään blogiin.

paskat kirppislöydöt

Tässä blogissa päivitystahti on aika ennalta arvaamatonta. Joskus tulee useampia postauksia kerralla, jonka jäkeen on pitkä hiljainen jakso. Paskat kirppislöydöt on kuitenkin sellainen blogi, jossa käyn heittämässä aivot narikkaan. Mikäli muuten en olisi saanut ostettua Brandoksen (tällä kertaa näin) designer alesta haluamaani kenkäparia, olisi aivan ehdoton varavaihtoehto ollut ylläolevat kengät. Nämäkin ovat -50% ja "tosi hyvät jalassa". Samanlaista takuuta ei varmasti ole tilaamissani kengissä.

(Kuvat on kopioitu Let's fake it-blogista, Värikäs Elämäni-blogista ja paskat kirppislöydöt-blogista).

- dannie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)