maanantai 15. heinäkuuta 2013

FUCK YEAH SOFIA

Heippa!

Tänään on vuorossa pitkän linjan bloggaaja, jo vuodesta 2004 suurimman osan ajasta englannin kielellä blogannut suomalais-italialainen Sofia ja hänen bloginsa FUCK YEAH SOFIA. Olen lukenut Sofian blogeja säännöllisen epäsäännöllisesti jo silloin, kun hän kirjoitti tyylipainotteista blogia omalla domainillaan, mutta nyt on melko tuoreesta rouvasta ja äidistä saatavilla aina vain parannellumpi versio. Ja mikä parasta, tällä kertaa suomeksi.Miksi juuri Sofia?

Koska Sofian bloggaaminen juhlii ensi vuonna 10-vuotista taivaltaan, sopii odottaakin, että blogin ulkoasu on visuaalisesti kaunis. Blogissa on helppo navigoida ja kaikki lukijaa mahdollisesti kiinnostava tieto on helposti saatavilla.


Sofian esikoistytär syntyi toukokuussa, jonka jälkeen blogi on luonnollisesti siirtynyt kuvaamaan paljon myös vauva-arkea. Toisinaan kuitenkin ihmettelen, kuinka aikaa jää kirjoittaa kutkuttavan provokatiivisia mielipidekirjoituksia, kuten taannoinen kirjoitus "Seksijuttuja". Parasta Sofiassa on se, ettei hän pelkää kirjoittaa tabuista. Blogissa seurataan myös kirjoittajan elämäntaparemonttia, DIY-innostusta ja toisinaan myös tyyli- ja kauneudenhoitoasioita.


FUCK YEAH SOFIA on muuten uusi Indiedays inspiration-blogi, joten onnea Sofialle aluevaltauksesta! Ainakin allekirjoittanut jää kiinnostuneena odottamaan, mitä on vuorossa seuraavaksi.

- dannie

(Kaikki postauksen kuvat on kopioitu FUCK YEAH SOFIA-blogista).

4 kommenttia:

 1. !!!! Herranjesta, mä menin ihan hämilleni :D kiitos kauheesti, ihana teksti ja oon otettu että kirjoitit musta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, blogisi ansaitsee huomionsa! Onnittelut vielä näin kommenttiboksin puolella myös kauniista tyttärestäsi :)

   Poista
 2. Kiitos tästä blogiesittelystä, sain uuden blogin luettavaksi! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)