sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Tervetuloa löytöretkelle

Heippa!

Haluan hieman kertoa niistä tekijöistä, jotka saivat minut hyvin pitkän mietinnän jälkeen perustamaan tämän blogin. Olen lukenut pääasiassa muoti-, lifestyle- ja sisustusblogeja aktiivisesti jo vuodesta 2008. Viisi vuotta sitten oli helppoa löytää uutta luettavaa, sillä blogiskenen valtameret olivat Suomessa paljon suppeammat. Blogilistan Kuuma listan kärkikymmenikkö vaihtui usein, ja jo pelkästään sitä seuraamalla teki uusia löytöjä. Nykyään kuitenkin kyseisen listan vaihtuvuus on lähes olematonta. Ja ihan rehellisesti sanottuna kymmenen kärjessä on mielestäni vain yksi lukemisen arvoinen blogi. Lopputulos on se, että kaipaan jotain uutta.

Voisin ajatella itseni ehkäpä blogimaailman Kolumbuksena. Lähtisin mielelläni etsimään Intiaa, mutta löytäisinkin Amerikan. Blogilistalla on tällä hetkellä 14.7. kello 15.07 52 000 blogia. Mikäli tähän määrään ei mahdu kartoittamattomia alueita ja aarteita vailla löytäjäänsä, syön merenkulkijalle tyypillisen signature-hattuni. Pahoittelen mahdollista vajavaisuutta merenkulkuun liittyvissä termeissäni - todellisuudessa en tiedä merenkulusta mitään, mutta vertauskuva huvittaa minua.

Oletettavasti löytöni tulevat olemaan pitkälti omien kiinnostusteni mukaisia. Tämä pitää siis sisällään aiemmin mainitut muoti-, lifestyle-ja sisustusblogit. En usko, että tiedän riittävästi esimerkiksi valokuvauspainotteisista blogeista, jotta voisin nostaa jonkun tietyn blogin esille muilla kriteereillä, kuin oman mielipiteeni perusteella. Toki oikeasta sivupalkista löytyy sähköpostiosoitteeni yhteydenottoja varten, ja otankin mielelläni vastaan myös lukijoiden vinkkauksia.

Toivotankin siis sydämellisesti tervetulleiksi kaikki vaihtelua kaipaavat lukijat tekemään kanssani uusia upeita löytöjä suomalaisen blogimaailman lähes loputtomista syövereistä!

- dannie


4 kommenttia:

 1. Hauskan erilainen idea blogille! Jään seuraamaan josko löytäisin itsellekin uutta luettavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että pidit! Toivottavasti löydät jatkossa itseäsikin kiinnostavaa luettavaa :)

   Poista
 2. Mahtava idea blogille! Olen samaa mieltä tuosta, että Blogilistan kuumimmat-listan vaihtuvuus on olematonta eikä sieltä välttämättä edes löydy mitään itselleen (pelkkiä muotiblogeja...yhh). Ehkä tämän laivan miehistö sitten löytää niitä aarteita dannie-kapteenin menestyksellä ;) :D Ja jep, aion linkata oman blogini >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, etten ole ainoa, jonka mielestä idea on hyvä :) Olen varmaan vuoden verran silloin tällöin pyöritellyt ajatusta tällaisen blogin perustamisesta, mutta vasta nyt sain kunnolla aloitettua.

   Ja älä huoli, en aio esitellä pelkkiä muotiblogeja :) Tervetuloa mukaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)