maanantai 15. heinäkuuta 2013

SUVI SUR LE VIF

Moikka!

Seuraavana vuorossa on itsellenikin uusi tuttavuus. Suvi sur le vif on 27-vuotiaan Suvin emännöimä ruoka- ja sisustuspainotteinen blogi henkeäsalpaavan upeilla ja tunnelmallisilla kuvilla höystettynä.


Miksi Suvin blogi on niin ihana?

- Omiin suosikkeihini kuuluvat blogin "Aamupalalla / At the breakfast table"- postaukset. Kuulun niihin ihmisiin, jotka jatkuvasti haaveilevat kuin suoraan elokuvasta leikatuista aamiaishetkistä. Suvin blogi tarjoaa tällaisia hetkiä niille, jotka minun tapaani syövät joka aamu maitovana poskella kulhollisen muroja.- Lienee lähes tarpeetonta mainita, että blogin kuvat ovat äärimmäisen upeita. Omat valokuvaustaitoni rajoittuvat siihen, että mikäli kuvauksen kohde on upea, niin on kuvakin. Ruokakuvani ovat aina vain ruokakuvia. Suvin blogissa ne(kin) ovat taidetta.


- Blogi on kaikin puolin todella inspiroiva. Suvilla on arjen kauneuden vangitsemisen taito. Luulen, että hän voisi kuvata keittiön roskakoriaankin inspiroivasti. Ainoana huonona puolena pidän sitä, että ei tätä blogia voi ilman lieviä kateellisuuden pistoksia edes lukea.


(Kaikki postauksen kuvat on kopioitu Suvi sur le vif-blogista.)

- dannie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)