tiistai 16. heinäkuuta 2013

Ella T.

Heippa!

Asiaan täysin liittymättä, on pakko jakaa syvä harmistukseni siitä (näin kauniisti sanottuna), että olin jo laittanut Brandosin designer-alessa (vai Brandoksen?) yhdet kengät ostoskoriini, mutta yrittäessäni vahvistaa tilausta, oli tuomio tyly "Tämä artikkeli on loppuunmyyty". Ehdin kuitenkin tilata miehelleni Tiger of Swedenin nahkakengät, mutta valehtelisin jos väittäisin, ettei kyseessä olisi melko laiha lohtu.

(Paitsi, että puolessa välissä tätä blogikirjoitusta kyseisistä kengistä ilmestyikin lisää kokoja ja ehdin tilata omaa kokoani! Ihan epätodellista. Kohta saan tietysti sähköpostin, että kyseessä oli joku virhe.)

Joka tapauksessa asiaan. Tämän päivän blogi on itselleni(kin) uusi tuttavuus Ella T. Kyseessä on 19-vuotias turkulainen, joka pitää tyylipainotteista lifestyleblogia. Aivan tuntemattomasta neidistä tuskin lienee kuitenkaan kyse, sillä sijoitus Blogilistan luetuimmat-listalla on huikea 228. Nopea blogin selaus paljastaa myös, että kirjoittaja on ollut ehdolla Aussie Blog Awardsien Readers' choice-kategoriassa ja kuuluu Indiedays inspiration-blogeihin. En silti usko olevani ainoa, joka ei vielä ole tähän blogiin törmännyt.


Mikä Ellan blogissa kiinnitti huomioni?

Aivan ensimmäisenä minun huomioni, kuten varmaan monen muunkin, kiinnitti kaunis banneri. Banneriin sopii erinomaisesti kaunis, hillitty ulkoasu, joka kutsuu lukemaan lisää.


Ellan blogissa on kauniita asukuvia. Niitä ei ole liikaa, eikä liian vähän. Yllä olevassa kuvassa näkyvä toppi sopii mielestäni kantajalleen niin hyvin, että unohtaisin mielelläni oman ruumiinrakenteeni rajoitteet (raskas yläkroppa) ja juoksisin kauppaan ostamaan samanlaisen. Jes, juuri tällaista fiilistä tämän kategorian blogin mielestäni kuuluukin välittää!


Pidän myös siitä, kuinka blogista välittyy ihanan maanläheinen tunnelma. Mikään ei tunnu väkisin väännetyltä tai tarpeettoman koreilevalta. Juuri tällaisia blogeja kaipaan lisää omalle lukulistalleni. Ja voitte muuten olla varmoja, että sinne tämä blogi päätyy.Oliko Ella monille jo vanha tuttavuus vai päätyikö blogi myös teidän lukulistoillenne? 

- dannie

(Kaikki postauksen kuvat on kopioitu Ella T.-blogista.)

2 kommenttia:

  1. Oi että kun kirjoitit ihanasti, kiitos ihan hirmusti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Olenkin tänään ahkerasti selaillut blogiasi ja ihanalta vaikuttaa edelleen!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)